CAD / CAM / CMM softver Mastercam je vodeći softverski paket za moderno i moćno, računalno potpomognuto CNC programiranje. Karakterizira ga jednostavno korištenje, učinkovito programiranje i povoljan omjer cijene i učinka.

Mastercam nudi kompletna CAD/CAM softverska rješenja za različite vrste NC programiranja, od jednostavnih do vrlo zahtjevnih. Pogodan je za sve tvrtke koje imaju CNC strojeve: od proizvodnih tvrtki do alatnica.

Mastercam-ov fokus je na NC programskim modulima (CAM) s raznim tehnologijama i strategijama programiranja, od jednostavnih do naprednih. Glodanje sa dvije do pet osi sa ekskluzivnom tehnologijom Dynamic Motion, tokarenje, programiranje višeosnih i viševretenih tokarsko-glodačkih strojeva sa sinkronizacijom pojedinačnih operacija i simulacijom stroja. Tu su i moduli za eroziju žicom, rezanje, obradu drva, rezbarenje i graviranje, 3D modeliranje površina i tijela, crtanje.

Otvoreni pristup programskog paketa Mastercam znači da imate pristup dodatnim specijaliziranim rješenjima koja rade unutar ili izvan Mastercam s raznim dodacima. CAD / CAM / CMM softver Mastercam sa dodacima nadopunjuje dodatne funkcionalnosti u području robotike, mjeriteljstva, dizajna elektroda, upravljanja alatima i upravljanja CNC programima.

Nazovite ili nam pišite za više informacija. Rado ćemo vam pomoći da odaberete najbolji softver.

Mastercam

Verisurf

Robotmaster

Cimco