Mastercam je vodeći softverski paket za računalno potpomognuto CNC programiranje. Sofisticiran je i ujedno jednostavan za korištenje. Pogodan je za sve tvrtke koje imaju CNC strojeve: od proizvodnih tvrtki do alatnica.

Mastercam koriste velike tvrtke, male tvrtke, tvrtke poput vaše. Bilo da izrađuju alate za plastiku, tlačno lijevanje, preoblikovanje lima, dizalice za automobile, valjke, lopatice turbine ili skateboarde, sunčane naočale, boce, mogu se osloniti na to. Za manje tvrtke koje tek kreću s NC obradom dostupan je, za veće ima sve što im je potrebno da se proizvod izradi brzo, kvalitetno i uz dobit.

Želite prilagođeni postprocesor? Sami proizvodimo postprocesore za različite strojeve s različitim kontrolerima i njihovim posebnostima te ih prilagođavamo zahtjevima i potrebama korisnika.

Mastercam Design – CAD

Softver se sastoji od raznih modula. Osnova za sve je Mastercam Design, modul za crtanje dvo- i trodimenzionalnih žičanih, površinskih i čvrstih modela. Mastercam Design također ima sučelja za čitanje modela iz drugih CAD sustava. Također se može nadograditi s Moldplus modulom koji ima dodatne vrlo moćne funkcije za modeliranje i analizu površinskih modela. Za CAM funkcionalnost, nadograđujemo ga CAM modulima.

CAM

Fokus Mastercam-a je na modulima za NC programiranje (CAM): moduli za glodanje od dvije do pet osi, tokarenje od dvije do četiri osi, eroziju žicom od dvije do četiri osi, obradu drveta, rezbarenje i graviranje.

Moduli nude širok raspon tehnologija grube, fine obrade, čišćenja ostataka i četvero- i petoosnih tehnologija obrade. Dok je tehnologija biaksijalne obrade zadržala svu jednostavnost korištenja, dodane su napredne tehnologije kao što su obrada velike brzine i pet osi te najnovija tehnologija trohoidnog glodanja Dynamic Motion. Uz pomoć postprocesora, odgovarajući Mastercam modul se također može prilagoditi alternativnim tehnologijama obrade, kao što su rezanje plamenom, rezanje vodenim mlazom i rezanje laserskom zrakom. Svim modulima zajedničko je jednostavno i učinkovito NC programiranje.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Add-on dodaci za Mastercam

Možemo proširiti i poboljšati funkcionalnost Mastercam-a ugradnjom dodatne opreme. Otvoreni pristup programskog paketa Mastercam znači da imate pristup najboljim specijaliziranim rješenjima koja se mogu koristiti s našim proizvodima.

Neki od najpopularnijih dodataka su: